U bevindt zich hier : NL > Over ons

Stones in Style: designsieraden van eigen bodem !

Stones in Style is een Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen van moderne sieraden van edelstenen en zoetwaterparels. 2 keer per jaar een nieuwe collectie ontworpen en handmatig vervaardigd. Stones in Style levert aan meer dan 400 juweliers en galerieen in Europa en staat jaarlijks op de Tendence Frankfurt, Inhorgenta München en Out of the Box Utrecht.  

Volgens oprichter Marc Kolsters hebben sieraden alles te maken met schoonheid en de kunst van het verleiden: “het is voor ons team een uitdaging om de consument en juweliers telkens weer te verleiden met nieuwe creaties. Een herkenbare stijl van mooie sieraden uit natuurlijke hoogwaardige natuurlijke materialen gecombineerd met zilver gerodineerd en verguld. Kleuren zijn voor onze collecties bepalend; zowel de edelsteen en de zoetwaterparel-collectie zijn leverbaar in 6 kleurgroepen, die ieder seizoen weer veranderen. De juwelier haalt met ons een kleurrijke en vernieuwende collectie in huis waar hij zich ten opzichte van de concurrentie goed mee kan onderscheiden.”

Marc Kolsters (1964)  Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de internationale handel, wilde hij in 1994 zijn hart volgen en zich bezighouden met de mooie dingen in het leven en de schatten die in de natuur verborgen liggen. Hij was gefascineerd van edelstenen en zoetwaterparels, zilver en goud, hun uitzonderlijke kleurvariaties, uitstraling en tijdloze puurheid en besloot in 1995 samen met zijn vrouw Ingrid Stones in Style op te richten.